Adatvédelmi tájékoztató

A Supermagiccar Kft. - Polír Pro tréning érdeklődés felmérésére készült weboldalon történik az adatgyűjtés. Az oldalon a látogatók nevüket, telefonszámukat és e-mail címüket adhatják meg a tréning iránti érdeklődésük kifejezésére. Az így gyűjtött személyes adatokat a Supermagiccar Kft. kizárólag az érdeklődés felmérése, kapcsolatfelvétel és a tréninghez kapcsolódó információk biztosítása céljából kezeli.

Biztosítjuk, hogy az összegyűjtött adatokat bizalmasan kezeljük. A Supermagiccar Kft. elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett, és nem adja át vagy osztja meg ezeket harmadik féllel. Minden adatkezelési folyamatunk megfelel az aktuális adatvédelmi törvényeknek és szabályozásoknak.

A Supermagiccar Kft. minden szükséges technikai és szervezeti intézkedést megtesz az Ön által megadott személyes adatok biztonságának biztosítása érdekében. Az adatokat biztonságos szervereken tároljuk, és csak arra jogosult munkatársak férhetnek hozzá. Az adatvédelmi tájékoztatónk időről időre frissülhet, ezért kérjük, rendszeresen ellenőrizze a legfrissebb változatot a weboldalunkon.